Τέλος για το παιδικό τμήμα του Ν.Ο.Μ.Α. Απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά μετάλλια και τα διπλώματα στους μικρούς που το παρακολούθησαν. Κληρώθηκε και το tablet.


Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

Πραγματοποιήθηκε χτες Δεύτερα 24.8 το παιδικό πάρτυ του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα Αλυζίας. Τα παιδάκια του παιδικού τμήματος κολύμβησης παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα και μετάλλια από τις πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες. Απουσίαζαν πέντε παιδάκια τα οποία θα παραλάβουν τα αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια από την κα Τζορτζίνα.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του tablet που έβαλε ο Όμιλος σε λαχειοφόρο. Πουλήθηκαν συνολικά 277 λαχνοί.
Τον τυχερό λαχνό τράβηξε ο μικρή Ελένη Σκαρογιάννη και τυχερή ήταν η κα Έλλη Βασιλάκη (καλοτάξιδο Έλλη), που περιχαρής παρέλαβε το tablet μιας και ήταν παρών στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε όλους όσους αγόρασαν λαχνούς (λίγους ή πολλούς), και ενίσχυσαν οικονομικά τον Ναυτικό Όμιλο.
Ευχαριστούμε το Σούπερ Μάρκετ «Proton» του Μύτικα και εκ των ιδιοκτητών του και μέλος του Ομίλου μας κ. Γιώργο Λιώτο, για την ευγενική προσφορά του 30 μικρών χυμών, μίας 6άδας εμφιαλωμένων νερών και 30 πλαστικών ποτηριών.
Επίσης ενημερώθηκε το αρχείο των οικονομικών στοιχείων του Ομίλου μας για το 2015 (Έσοδα - Έξοδα) με τα αντίστοιχα παραστατικά καταχωρημένα στον φάκελο που τηρείται. Είναι κάτι που το τηρούμε ευλαβικά από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του Ομίλου καταγράφοντας και το σεντς του ευρώ που ξοδεύουμε ή εισπράττουμε, έτσι ώστε να δεχόμαστε τον έλεγχο του κάθε ενδιαφερόμενου συμπολίτη μας. Αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν στην καρτέλα ''Οικονομικά'' του Blog μας.























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.