15.000 € απ' ευθείας ανάθεση για επίχωση στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Γράφει ο κ. Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής.
Μαθηματικός.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1.
Την Πέμπτη 25-2-2015 θα αναρτήσουμε άρθρο με θέμα δαπάνες του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας και δαπάνες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Οι δαπάνες έγιναν με τη μέθοδο των απ' ευθείας αναθέσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2.
Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για ένα συμφωνητικό για προμήθεια υλικού επίχωσης με τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης. Η σύμβαση αφορά τη προμήθεια υλικού επίχωσης αξίας 15.000 ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί στο ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αι/νίας. 

Παρακαλώ δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Ο Δήμος έχει φορτωτή - τσάπα, ο Δήμος έχει φορτηγό, ο Δήμος έχει δημοτικές εκτάσεις με υλικό επίχωσης.
Θεωρώ τη παραπάνω απ' ευθείας ανάθεση, στο καθόλου μικρό ποσό των 15.000 ευρώ, περιττή τουλάχιστον.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Σχόλιο ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Στο θέμα των απ' ευθείας αναθέσεων είμαστε εμείς στον Δήμο Ξηρομέρου, αλλά είστε και εσείς στον Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας άλλο πράγμα. Άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των Δήμων μας και εμείς να καταγράφουμε το σκορ ενημερώνοντας τους συνδημότες μας και ας σκεφτούν αυτοί αν θα κλάψουν ή θα γελάσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.