Σπάνια φωτογραφία χρονολογίας 1940 του κεντρικού δρόμου του Μύτικα.Ο κεντρικός δρόμος στον Μύτικα, όπως αποτυπώθηκε από τη φωτογραφική μηχανή τον Απρίλη του 1940. Τη φωτογραφία ανάρτησε ο Aris Rapidis στη νοσταλγική σελίδα στο facebook «Αιτωλία και Ακαρνανία στο πέρασμα του χρόνου» και ο οποίος έγραψε:
«Μύτικας Ακαρνανίας, Απρίλης του 1940: Ο κεντρικός δρόμος της αγοράς όπου κάτοικοι (μαζί και ένας σκύλος κάτω αριστερά), ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό....»

Η πίσω πλευρά της φωτογραφίας.
ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Αν δεν κάνουμε λάθος, αναγνωρίζουμε αριστερά, όπου είναι συγκεντρωμένοι και οι περισσότεροι άνθρωποι και ποζάρουν, το κτίριο του σημερινού Ταχυδρομείου.

4 σχόλια:

 1. Αλέξης Παπαναστάσης25 Φεβρουαρίου 2016 - 1:10 μ.μ.

  Βασίλη διόρθωσε, έμπροσθεν εμπορικού Νάκου και όχι σημερινού Ταχυδρομείου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο το μπαλκονι του χρηστου κανδυλιωτη, σημερα γρεμισμενο σπιτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλέξης Παπαναστάσης25 Φεβρουαρίου 2016 - 5:38 μ.μ.

  Σύμφωνα με μαρτυρίες παλιών Μυτικιωτών:Είναι Μεγάλη Τετάρτη!Ο πρώτος από αριστερά σε πρώτο πλάνο είναι ο Τάκης Καμαρέτσος (φορά παλτό ή καμπαρντίνα)!Στο πεζοδρόμιο στη δεύτερη σειρά (φαίνονται μόνο τα κεφάλια) ο τρίτος από αριστερά είναι ο Γιάννος Νάκος (πατέρας του Νίκου Νάκου)!Ο πρώτος αριστερά με τα λευκά είναι κάποιος υπάλληλος (αγνώστου ταυτότητας) του εμπορικού Νάκου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.