Το βιβλίο του κ. Παναγιώτη Λιβιτσάνου «Προϊστορική Αιτωλοακαρνανία και Ομηρικά έπη» διαθέσιμο για on line ανάγνωση.


Το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο «Προϊστορική Αιτωλοακαρνανία και Ομηρικά έπη» του κ. Παναγιώτη Λιβιτσάνου, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα σας παρουσιάζουμε σήμερα.
Ξεφυλλίζοντας το διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ιστορικό βιβλίο, που μας βοηθά να γνωρίσουμε τον τόπο μας και θεωρούμε ότι συνδυάζεται και με όλα όσα μας ανέφερε ο συμπατριώτης μας Μυτικιώτης κ. Σπύρος Δ. Ζαβογιάννης, στο εισαγωγικό σημείωμα της πολύ ενδιαφέρουσας ιστορικής εργασίας του «Πηνελόπη Πριγκίπισσα των Αλυζαίων, Βασίλισσα της Ιθάκης», που σας παρουσιάσαμε μέσα από το Blog μας σε σχετική παλαιότερη μας ανάρτηση (δείτε εδώ).
Ο κ. Λιβιτσάνος προσφέρει δωρεάν το βιβλίο του για ανάγνωση σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.
Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το βιβλίο σε έντυπη μορφή μπορεί να επισκεφτεί το κατάστημα της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδος στην διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 10 στο Αγρίνιο (Δημοτικό Μέγαρο Αγρινίου) ή να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6944105335.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.