Κώστας Τριαντακωνσταντής: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής. 
Μαθηματικός.

Συνεδρίασε τη Παρασκευή 19.2.2016 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας. Η μείζονα αντιπολίτευση κατέθεσε πρόταση μομφής εκτός ημερησίας διάταξης εναντίον του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ και Δημοτικού Συμβούλου κ. Κατσαμπίρη Γεώργιου και εναντίον του Αντιδημάρχου και μέλους του ΦΟΣΔΑ κ. Στούπα Θεοδώρου. Η αιτία ήταν η απόφαση του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ, να δεχθεί ο ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας απορρίμματα από το Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία.
Έγινε ονομαστική ψηφοφορία και είχαμε το εξής αποτέλεσμα.
1) Κατά της πρότασης μομφής ψήφισαν 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Απουσίαζαν ο κ. Κατσαμπίρης, ο κ. Τραυλός.
2) Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν 8 Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος Αντιπολίτευσης, απουσίαζε η κ. Σερεπίσου.
3) Ο κ. Λιάπης Νικόλαος απουσίαζε.
4) Ο κ. Μωραΐτης ψήφισε λευκό, με ένα σκεπτικό που ζητούσε την ανάκληση της απόφασης του ΦΟΣΔΑ, τη καταδίκη της ποινικοποίησης των ενεργειών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ανάληψη εκ μέρους του Δήμου των εξόδων για τυχόν δικαστικές διώξεις.

Αγαπητοί Αναγνώστες.
Η περιοχή μας με ευθύνη της πλειοψηφίας μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης έχει τεράστια πολιτική ευθύνη. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και κυρίως οι προερχόμενοι από τον πρώην Δήμο Παλαίρου έγραψαν μια μαύρη σελίδα στη τοπική Δημοτική Ιστορία. Έχουν τεράστια πολιτική ευθύνη.
Σε ότι με αφορά: Πιστός απέναντι στον εαυτόν μου, τη πολιτική διαδρομή μου, τις δεσμεύσεις μου απέναντι σας, αν ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος θα ψήφιζα τη πρόταση μομφής εναντίον του κ. Κατσαμπίρη, του κ. Στούπα και φυσικά εναντίον του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Κάνω τούτη τη διευκρίνιση για να αποδείξω για μια άλλη φορά την κρυστάλλινη και αταλάντευτη στάση μου για το θέμα. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες.
Ο ποιητής λέει: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Την αρετή του καθενός δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω εγώ.
Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΟΥ ή ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΟΥ καλύτερα είναι να πάει στο σπίτι του.
Επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, το μέλλον θα δείξει και εξηγήσει τη στάση του καθενός.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.