Όλη η ΣΜΠΕ του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας.


Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 03:00 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32 & Αμερικής) συζητιέται το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας.
Πρόκειται για μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση μιας και αυτό θα είναι το Στρατηγικό Σχέδιο και ο οδικός χάρτης ανάπτυξης της περιοχής μας. Δεν ξέρουμε κατά πόσο σοβαρά ασχολήθηκαν και συμμετείχαν στην διαμόρφωση του Δήμοι, φορείς και πολίτες ή θα βρεθούμε πάλι εν όψη τετελεσμένων και διαμαρτυρόμενοι.
Άραγε ο Δήμος μας έχει καταθέσει προτάσεις στο στάδιο της διαβούλευσης; Θα συμμετέχει άραγε στην συζήτηση της Δευτέρας στην Περιφέρεια, καταθέτοντας έστω και την ύστατη ώρα προτάσεις και παρατηρήσεις; Τέλος πάντων σε αυτό το Δήμο ασχολείται κανείς με τα σημαντικά και σοβαρά που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας;
Εμείς εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε την ΣΜΠΕ του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας. Απλά πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf. Μέγεθος αρχείου 37 MB.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.