Επί του πιεστηρίου ενημέρωση για το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.


Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο έγινε προσπάθεια από τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» κ. Ηλία Γεωργαλή να τεθεί και συζητηθεί στο στάδιο των ερωτήσεων το θέμα του προβλήματος της ποινικής δίωξης που πρόσφατα ανέκυψε για τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, ώστε να υπάρξει μία ενημέρωση.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Λυμπεράτος, επικαλούμενος τον κανονισμό, ανάφερε ότι δεν μπορούν να είναι θέματα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο δικαστικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Εκεί πληροφορηθήκαμε ότι ξέσπασε μία κόντρα με τον κ. Γεωργαλή, ο οποίος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Δήμαρχος πάντως με δική του πρωτοβουλία, μετέπειτα και αφού είχε αποχωρήσει ο κ. Γεωργαλής, αναφέρθηκε λακωνικά στο θέμα, λέγοντας ότι δεν έχει λάβει κάποιο χαρτί σαν αυτό που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από το ενημερωτικό site agrinionews και αναδημοσίευσαν όλα τα τοπικά Blogs και δεν θα διστάσει να τοποθετηθεί όποτε αυτός κρίνει και όπως κρίνει όταν θα λάβει επίσημα κάποια σχετική ειδοποίηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.