Εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής ύψους 13.300,24 € για την κατασκευή ντουλαπιών αρχείων υπηρεσιών του Δήμου.


Στην έκδοση εντάλματος πληρωμής ύψους 13.300,24 € προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου. Το ένταλμα αφορά την κατασκευή ντουλαπιών αρχείων υπηρεσιών του Δήμου. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο έργο ιεραρχήθηκε ως απαραίτητο σε σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού που έγινε στις 31 Μαρτίου του 2016.
Στην ίδια επίμαχη αναμόρφωση του προϋπολογισμού θεωρήθηκε περιττό, χαμηλά σε ιεράρχηση και φυσικά ματαιώθηκε, η εκτέλεση του μοναδικού νέου έργου που προβλεπόταν στο Τεχνικό Πρόγραμμα για τον Μύτικα, με χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ 2016.
Μιλάμε για την κατασκευή του πεζοδρομίου, από το σπίτι του Φώτη Σκαρογιάννη μέχρι το λιμάνι του Μύτικα, προϋπολογισμένου ποσού 10.000 €, από ΣΑΤΑ 2016. Σχετικά σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ).

4 σχόλια:

 1. Αγαπητέ αναγνώστη η δική μας κριτική για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι προς την δημοτική αρχή για το πως ιεραρχεί τις προτεραιότητες. Με αυτούς που παίρνουν τις δουλειές δεν έχουμε κάτι ούτε μας ενδιαφέρει. Αν θες υπάρχει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το καλύτερο θα ήταν για την τοπική μας κοινωνία !
  τις προτεραιότητες και την ιεράρχηση αυτών, να τις θέτει η ίδια η τοπική μας κοινωνία και οι πολιτικοί μας αιρετοί εκπρόσωποι απλά να τις εξειδικεύουν κατά την διάρκεια του έτους με τις εκάστοτε αποφάσεις τους και εποπτεύουν την υλοποίηση αυτων.
  Προτεραιότες που θα προκύπτουν μέσα απο συζήτηση και κατόπιν προτάσεων σε επιμέρους θέματα απο όλα τα προεδρεία των τοπικών κοινοτήτων και τους θεσμοθετημένους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του δήμου μας.
  Αυτό επίσης θα ελάφρυνε κάπως τους πολιτικούς του δήμου μας , απο ένα δικαιολογημένο καθημερινό φόρτο εργασίας και ενδεχομένα δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα παράπονα που κατά καιρούς διαβάζουμε να διατυπώνονται εδώ στα Blogs απο συνδημότες μας.
  Η προσωπική μου άποψη είναι και εφόσον συμφωνούν ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας,
  ν' ανοίξει απο τώρα και στο τρίτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους και να αφορά προτεραιότητες για το επόμενο έτος, μία δημόσια συζήτηση για όλα τα θέματα :
  -κατάρτιση προσχεδίου προϋπολογισμών του δήμου και των τριών Νομικών του Προσώπων
  -δικαιότερη κατανομή των πόρων στις επιμέρους κοινότητες
  -θέματα καλυτέρευσης ενδεχομένως της ποιότητας κατασκευής των διαφόρων τεχνικών έργων
  -τρόποι εξοικονόμησης πόρων απο την υλοποίηση των διαφόρων έργων και να οδηγηθούν οι όποιοι εξοικονομημένοι στο μέλλον πόροι, στην ενίσχυση των υφιστάμενων και άλλων προγράμματων κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης καί άλλα διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου !


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θέλουν πολλά ντουλάπια για να βάλουν μέσα τους σκελετούς του παρελθόντος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε συνδημότη ! 10 : 20
  Ολοι μας έχουμε ως απλοί δημότες-πολίτες !
  το σεβαστό δικαίωμα της κρίσης των πεπραγμένων της πολιτικής όλων των αιρετών πολιτικών εκπροσώπων του δήμου μας, πεπραγμένων σε αυτή την διετή χρονική περίοδο θητείας.
  Μήπως όμως, θα ήταν ωφελιμότερο και καλύτερο για την τοπική μας κοινωνία , πέραν της καλόπιστης κριτικής που ασκείται και όταν αυτή η πολιτική κριτική ασκείται, παράλληλα να λέμε και τις απόψεις μας ως απλοί δημότες εδώ στα Blogs και όταν τυχαίνει να συζητάμε μεταξύ μας τα κοινωνικά μας προβλήματα , για την απο εδώ και πέρα τριετή χρονική περίοδο που ούτως ή άλλως, έτσι έχει ορίσει με την βούλησή της η τοπική μας κοινωνία ?
  καλημέρα !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.