Φωτογραφίες και βίντεο από τον εορτασμό στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κανδήλας.Στην Κανδήλα Ξηρομέρου γιορτάστηκε και φέτος η θαυματουργή Αγία Παρασκευή. Πολλοί πιστοί την παραμονή και ανήμερα της γιορτής ανέβηκαν στο Μοναστήρι, άλλοι οδικώς και άλλοι με τα πόδια για να τιμήσουν και να προσκυνήσουν στη Χάρη της.
Το πρωί τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας και στη συνέχεια ο πάτερ Ευφρόσυνος Γρίβας αναφέρθηκε στον Βίο και το βασανιστικό τέλος της Οσιομάρτυρος Παρασκευής. Εδώ να επισημάνουμε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι επισκέπτες είναι πολλοί καθώς επίσης και οι βαφτίσεις που γίνονται εκεί.
Ο δρόμος δύσκολος και ανηφορικός και σε πολλά σημεία δύσβατος από τις κατολισθήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας τον Χειμώνα. Όπως κάθε χρόνο φρόντισε ο Δήμος να στρωθούν ορισμένα σημεία κι έτσι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και ο πάτερ Ευφρόσυνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Βασίλειο Μουρκούση για την άμεση ανταπόκριση. Χρόνια πολλά σε όλους και η Αγία Παρασκευή βοήθειά μας.
Δείτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω από τη γιορτή μας:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.