Ισόπαλο 0 - 0 το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Αλυζιακού και του Ηρακλή Αστακού.


Ξεκίνημα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας (Γ' όμιλος) του νομού Αιτ/νίας και η ομάδα του χωριού μας ο Α.Ο. Αλυζιακός, έπαιξε τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο την γειτονική και φίλη ομάδα του Ηρακλή Αστακού.
Το αποτέλεσμα 0 - 0 σε ένα αγώνα μοιρασμένο απ΄ όλες τις απόψεις. Στο σκορ, στους βαθμούς, στην ελαφρά υπεροχή (ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα), στις ευκαιρίες (ελάχιστες και για τις δύο ομάδες).
Κατόπιν όλων των παραπάνω που αναφέραμε, το σκορ κρίνεται φυσιολογικό και δίκαιο και από την αρχή έδειχνε ότι προς τα εκεί πηγαίνει ο αγώνας.
Οι δύο ομάδες επιφυλακτικές και διστακτικές καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιθανόν λόγω της πρώτης αγωνιστικής ή και λόγω ανετοιμότητας, δεν ρίσκαραν σε καμία στιγμή του αγώνα και κυρίως πρόσεχαν την άμυνα τους ώστε να μην δεχτούν πρώτες γκολ.
Και οι δύο προπονητές των ομάδων, τόσο ο Τάσος Χατζαράς του Αλυζιακού, όσο και ο Μάκης Μπότσιος του Ηρακλή, πρώτο μέλημα τους ήταν να μην κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ήττα και κατόπιν κάθε προπονητής είναι φυσικό ότι θέλει και επιδιώκει και την νίκη. Αλλά πρώτο ζητούμενο τους, προσωπική μας άποψη είναι αυτή, ήταν να μην χάσουν.







Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες και οι δύο τερματοφύλακες σε από μία φάση ο καθένας χρειάστηκαν να δείξουν τα ανακλαστικά τους.
Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο, με αρκετή παρουσία φιλάθλων από τον γειτονικό Αστακό, σε μία ηλιόλουστη ημέρα, αρκετά καλή για ποδόσφαιρο. Ο αγώνας δυνατός, με πάθος και τρεξίματα, αλλά πάντα σε αποδεκτά πλαίσια και με καθαρές προσπάθειες πάνω στην μπάλα.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας εκτός έδρας, με την ιστορική ομάδα της Μεδεών Κατούνας, η οποία δεν κατέβηκε στο γήπεδο αυτή την Κυριακή, διότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην γενικότερη συγκρότηση της ομάδας.
Υπάρχει μία κινητοποίηση κάποιων ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα, δημιουργήθηκε διοικούσα επιτροπή, η οποία θα κάνει μία προσπάθεια να τρέξει και να συγκροτήσει την ομάδα ώστε να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα στους επόμενους αγώνες.
Ευχή όλων μας να τα καταφέρουν, γιατί η Κατούνα έχει γράψει την δική της ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, προς όφελος της νεολαίας, για την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό στην εκεί τοπική κοινωνία.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.