Μεγάλη έκτασης νίκη 6 - 0 για τον Ηρακλή Αστακού εναντίον του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου.


Πηγή φωτογραφιών: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.

Ένα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής πέρασαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων παρακολουθώντας την αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Αστακού και του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου που έγινε σε φιλικά και αθλητικά πλαίσια.
Από την αρχή του αγώνα ο Ηρακλής επέβαλε το ρυθμό του και με καλό ποδόσφαιρο και συνεχείς επιθέσεις «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή έκανε αλλαγές σκοπιμότητας για να δώσει ευκαιρίες και σε νέους παίκτες, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο ακόμα γκολ και ένα χαμένο πέναλτι.
Η ομάδα του Αρχοντοχωρίου προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Ηρακλής βρέθηκε σε καλή μέρα κι αυτό φάνηκε και από την εξαιρετική απόδοση όλων των παιχτών, αλλά και από το ευρύ σκορ του αγώνα. Τρία (3) γκολ πέτυχε ο Μπαρμαρούσης Δημήτριος και από ένα οι Τριάντης Σωκράτης, Κοτρότσος Γιώργος, Λιβάνης Πάνος. Ευχόμαστε ολόψυχα στην γειτονική ομάδα του Αρχοντοχωρίου να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ έπαιξαν:
Ρηγάλος Γρηγόρης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος, Παπαζήσης Γιάννης, Ταφάνι Πίτερ, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Τζακώστας Σταύρος (Κολλιάς Παναγιώτης), Τριάντης Σωκράτης (Λιβάνης Γιώργος), Κοτρότσος Γιώργος (Λιβάνης Βασίλης), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.