Ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης εννέα εργαζομένων δίμηνης σύμβασης για τους παιδικούς σταθμούς. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την ερχόμενη Πέμπτη 27.10.


Ξεκίνησε και τρέχει από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου η διαδικασία πρόσληψης εννέα εργαζομένων δίμηνης σύμβασης για τους παιδικούς σταθμούς. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την ερχόμενη Πέμπτη 27.10.
Οι δίμηνες συμβάσεις των τωρινών εργαζομένων λήγουν 31.10 και για να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί χρειάζονται να προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι.
Η δική μας άποψη για το θέμα παραμένει σταθερή και είναι ακριβώς η ίδια που είχαμε διατυπώσει δημόσια στις 11 Μαΐου (δείτε εδώ), χωρίς αυτό να αφορά καθόλου τους τωρινούς ή τους μελλοντικούς εργαζόμενους.
Δείτε εδώ την σχετική απόφαση για περισσότερες λεπτομέρειες.

1 σχόλιο:

 1. Η δημοτική αρχή του δήμου μας στα δύο περασμένα χρόνια θητείας της ,
  έλαβε κάποιες σημαντικές πολιτικές αποφάσεις που αφορούν την τοπική μας κοινωνία.
  Μία εξ' αυτών των αποφάσεων ήταν καί ο τερματισμός λειτουργίας του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Καραϊσκάκη !
  θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τον αγαπητό μας συμπολίτη Κύριο Παναγιώτη Σταϊκο , κυρίως ως γονιό και πρών δήμαρχο Αστακού , πώς αξιολογεί την εν λόγω απόφαση της δημοτικής αρχής.
  -Ηταν απόφαση σωστή ή λανθασμένη για την προσχολική αγωγή μικρών παιδιών των δύο γειτονικών κοινοτήτων της περιοχής.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.