Γραφείο τελετών Ανδρέα Ν. Ταμπάκη.


Την δική του επιχείρηση άνοιξε, εδώ και πάνω από ένα χρόνο στην Κανδήλα, ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Ν. Ταμπάκης. Ένας άνθρωπος νέος που αποφάσισε να μείνει και να εργαστεί στον τόπο του. Το γραφείο τελετών που διαθέτει αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση της κηδείας συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς σε περίπτωση που ο θανών βρίσκεται μακριά (Αθήνα, Πάτρα κ.λπ).
Το γραφείο τελετών πρόσφατα απέκτησε και σελίδα στο Facebook με αρκετές πληροφορίες σχετικές με τις παροχές που προσφέρει. Δείτε εδώ την σελίδα στο Facebook.
Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η ευχή όλων είναι αχρείαστος να είναι, αλλά ως γνωστό στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει η αρχαιοελληνική παροιμία «Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.