Προσλήφθηκαν άλλοι 19 εργαζόμενοι από τους συνολικά 57 από την Κοινωφελή Εργασία. Όλα τα ονόματα.

 

Δεύτερο κύμα προσλήψεων (ήδη έχουν προσληφθεί 9) 19 εργαζομένων από τα 57 συνολικά άτομα της Κοινωφελούς Εργασίας που πήρε ο Δήμος Ξηρομέρου. Στο σημερινό επίσημο έγγραφο που σας παρουσιάζουμε, προσλαμβάνονται 19 εργαζόμενοι, με 6 από αυτούς στην καθαριότητα με οκτάμηνη σύμβαση. Έτσι αυτή την στιγμή έχουν προσληφθεί 15 άτομα στη καθαριότητα και εκκρεμούν άλλες 7 προσλήψεις.
Ελπίζουμε αυτή την φορά ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος έχει έλλειμμα προσωπικού, να εκμεταλλευτεί αυτή την δυνατότητα και να μην έχουμε τα φαινόμενα του 2015 όπου τα έκανε μπάχαλο στη διαχείριση των συγκεκριμένων εργαζομένων. Ως γνωστό οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και αρμόδιος για την τήρηση τους είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.
Επίσης ελπίζουμε ότι οι δηλώσεις αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών καθαριότητας, του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων να ανακληθούν μετά την πρόσληψη των εργαζομένων και πλέον εννοείται ότι θα είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε απ' ευθείας αναθέσεις για καθαριότητες.
Ελάχιστος σεβασμός στα χρήματα των δημοτών το επιβάλλει. Φεσώσατε τους δημότες με τα οικονομικά σας αποτελέσματα, αλλά επιτέλους κάντε και τη δουλειά σας σωστά και το σημαντικότερο, αλλάξτε νοοτροπία και συμπεριφορές.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.