Νώντας Νικάκης προς Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων: Προτεραιότητα η ολοκλήρωση του Αυτοκινητόδρομου Άκτιο - Αμβρακία.


Του κ. Νώντα Νικάκη.
τ. Λυκειάρχης Βόνιτσας.

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων καλημέρα από τη Βόνιτσα. Διάβασα ότι προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα επισκέψεις σε υπουργούς για την προώθηση προβλημάτων και θεμάτων που απασχολούν το νομό μας.
Όσον αφορά την συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη θα πρέπει σε πρώτη προτεραιότητα να ζητήσετε την ολοκλήρωση της πλήρους ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Άκτιο - Αμβρακία που θα αλλάξει τη μορφή της περιοχής μας και θα της δώσει μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση.
Επίσης να τονιστεί ότι πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες στο τμήμα Λουτράκι - Αμβρακία ή Σαμάρι (μήκους 15 χλμ) -4η εργολαβία- του αυτοκινητόδρομου Άκτιου - Αμβρακία και να δοθεί στη κυκλοφορία σύντομα γιατί πρόκειται για ένα «έργο πνοής» για το τόπο μας.
Η τοπική κοινωνία και οι φορείς της περιοχής με δημοσιεύματα έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι επείγει να ολοκληρωθεί το προαναφερόμενο τμήμα, για να σταματήσει το μποτιλιάρισμα στον κόμβο της Αμφιλοχίας, να βοηθήσει τις μετακινήσεις να γίνονται σε σύντομο διάστημα αποφεύγοντας επικίνδυνες στροφές και το σπουδαιότερο να μειώσει στο ελάχιστον τα αμέτρητα θανατηφόρα τροχαία που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια ειδικότερα στο τμήμα Αμφιλοχίας - Σπάρτου κ.α. 
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το «μακελειό» που διαδραματίζεται, εδώ και χρόνια, στο παλιό οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας - Βόνιτσας και που το μέγεθος της δυστυχίας, της θλίψης και της τραγικότητας καταμαρτυρούν τα αμέτρητα «εικονοστάσια».

ΥΓ: Η συνάδελφος σας και φίλη δημοσιογράφος Κική Παππά είναι γνώστης στα οξυμένα προβλήματα της περιοχής με επίκεντρο την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
τ. Λυκειάρχης
Εθελοντής οδικής ασφάλειας
μέλος ΙΟΑΣ Παν. Μυλωνάς
ΒΟΝΙΤΣΑ 
Τηλ: 6972265635-2643023009

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.