4.935,20 € για καθαρισμό λιμένα Μύτικα. Πότε έγινε και δεν το καταλάβαμε;


Εκδόθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου στο οποίο προΐσταται ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, και ανέβηκε προχτές στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ένταλμα πληρωμής ύψους 4.935,20 € με ημερομηνία 1.6.2017.
Καταρχήν για το ύψος του ποσού δεν θα σχολιάσουμε τίποτα, μιας και κάθε άνθρωπος με κοινή λογική που γνωρίζει το λιμάνι του Μύτικα, καταλαβαίνει ότι αυτό το ποσό είναι για να καθαρίζεις το λιμάνι του Μύτικα για ένα χρόνο και βάλε.
Πάμε τώρα σε αυτή καθεαυτή την υπηρεσία. Εμείς ρωτάμε...., πότε έγινε αυτός ο καθαρισμός του λιμανιού του Μύτικα και δεν τον αντιλήφθηκε κανείς; Ποιος είναι αυτός που υπέγραψε ότι η συγκεκριμένη δουλειά έγινε κανονικά; Περιμένουμε να ακούσουμε ένα όνομα, αλλά το ξέρουμε δεν πρόκειται.
Εμείς πήγαμε στο λιμάνι και κανείς δεν έχει καθαρίσει εκεί. Υπάρχουν σκουπίδια που βρίσκονται χρόνια εκεί, ειδικά στα φρεάτια ομβρίων. Το ίδιο έργο ζήσαμε και με τους δύο προηγούμενους καθαρισμούς στο λιμάνι από το λιμενικό Ταμείο το 2015 και το 2016.
Επίσης να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δύο νέα κατεστραμμένα παγκάκια (πάνω από δέκα ημέρες) στο οριζόντιο κρηπίδωμα, που προστέθηκαν στα υπόλοιπα τέσσερα κατεστραμμένα που υπάρχουν εδώ και χρόνια στο αριστερό κάθετο μπαστούνι, που το Λιμενικό Ταμείο τρία χρόνια τώρα δεν συγκινείται να τα ξαναφτιάξει. 
Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που συμβαίνει τρία χρόνια τώρα με το Λιμενικό Ταμείο, του οποίου την ίδρυση χαιρετίσαμε όλοι, είναι ντροπή. Ο Μύτικας δεν έχει πάρει τίποτα πραγματικό.... ΤΙΠΟΤΑ...
Τελειώνοντας θα πούμε, ο Δήμος χρεοκόπησε και την προσεχή Κυριακή συζητιέται στο Δημοτικό Συμβούλιο δάνειο ύψους 1.107.000 €, που θα υποθηκεύσει το μέλλον του Δήμου, αλλά εμείς εκεί, αμετανόητοι συνεχίζουμε την ίδια τακτική απτόητοι.
Πετάμε και μερικά δακρύβρεχτα στα Δημοτικά Συμβούλια δήθεν αυτοκριτικής και μεταμέλειας, έτσι να παραμυθιάζουμε και να παραπλανούμε το ακροατήριο μας που δεν κατέχει την περίπτωση και ξανά προς τη δόξα τραβάμε.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής και παρακάτω σημερινές φωτογραφίες.




























10 σχόλια:

  1. << Ο λύκος κι' αν εγερασε κι' άσπρισε το μαλλί του ούτε την γνώμη του άλλαξε ούτε την κεφαλή του >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προϊσντανται του Λιμενικου Ταμειου Ξηρομερου
    Ο Κυριος Γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΥΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκεινο το εργο στη στερια
    με της Αλυζιας τα νερα
    πότε θα το δουμε να γινεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ας πανε τωρα μεθαυριο την Κυριακη
    να ψηφισουν το δανειο του Κυριου Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως απλός δημότης του δήμου μας θα ήθελα να ρωτήσω τον πρώην Αντιδήμαρχο της Αλυζίας και τώρα δημοτικό σύμβουλο και στην τιμητική θέση του προεδρείου του Νομικού Προσώπου του δήμου αρμόδιου για θέματα πολιτισμού και παιδείας,
    -εάν θα στηρίξει με την ψήφο του την πρόταση της δημοτικής αρχής του δήμου για την εκταμίευση του δανείου που αφορά την κάλυψη των ελλειμάτων που έχουν συσσωρευτεί στο ταμείο του δήμου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλουμε και τουρισμό με αυτό το σκουπιδαριό... Αν εξαιρέσει κανείς τα χόρτα στις σχάρες, υπεύθυνοι είμαστε εμεις για την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο λόγος φίλτατε μπλόγκερ είναι ότι τα κότερα και οι θαλαμηγοί που δημοσίευσες σε προηγούμενη ανάρτηση προτιμούν να κάθονται μσοκαναλίς και απέναντι παρά να έρθουν στο Μπαγκλαντές του Μύτικα. Γι αυτή την κατάντια θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν οι επαγγελματίες και όχι το μπλογκ (που καλά κάνει και διαμαρτύρεται αλλά αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ. Ο ύπνος του δικαίου. Και αλωνίζουνε οι κάθε λογής τυχάρπαστοι. Βρίσκουνε και κάνουνε. Απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω απολυτα. Οι επαγγελματιες του Μυτικα με τον Συλλογο τους επρεπε να εχουν κινητοποθηθει δραστικα απεναντι σ αυτη την καταντια. Ο τουρισμος κ η αναπτυξη δεν ερχονται απο μονα τους. Ουτε απο τον τωρινο δημαρχο προκειται να ερθουν. Πιο πιθανο ειναι να κανει τα παντα για να τους διωξει παρα για να τους φερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.