18.366,77 € έχουν πέσει στο λιμάνι του Μύτικα τρία χρόνια, για επισκευή του φωτισμού του και ηλεκτρολογικά.


Εκδόθηκε χτες Δευτέρα 30.10.2017, από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, ένταλμα πληρωμής ύψους 4.960 € (δείτε εδώ) που αφορά την κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για την χερσαία ζώνη του λιμανιού του Μύτικα. Βέβαια το λιμάνι του Μύτικα διαθέτει ηλεκτρολογική εγκατάσταση, άρα υποψιαζόμαστε ότι αφορά τα φώτα ασφαλείας του βουλιαγμένου λιμανιού που επισκευάστηκαν τέλη Ιουλίου.
Στο συγκεκριμένο φετινό ένταλμα, έρχεται να προστεθεί το ένταλμα πληρωμής που εκδόθηκε 28.7.2017, από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, ύψους 3.856,77 € (δείτε εδώ) που αφορά την επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα. Σύνολο για φέτος για ηλεκτρολογικά στο λιμάνι του Μύτικα 8.816,77 €.
Θυμίζουμε ότι: Η φετινή είναι η 3η συνεχόμενη επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα από το Λιμενικό Ταμείο. Το 2015 έγινε επισκευή τους με 4.950 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής), το 2016 με 4.600 € (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής) και φέτος 2017 με 3.856,77 €, συν τα 4.960 € για κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
Σύνολο 18.366,77 € έχουν πέσει στο λιμάνι του Μύτικα τρία χρόνια για επισκευή του φωτισμού του και ηλεκτρολογικά.

4 σχόλια:

 1. Δέν χρειάζεται να είμαστε επιστήμονες του φωτισμού για να αντιληφθούμε κάποια παράδοξα πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οταν δεν εχει φωτισμο φωναζετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ''ανώνυμε''.
   Κακώς μπαίνουμε στη διαδικασία να φωνάζουμε.
   Είναι υποχρέωση σας τα φώτα στο λιμάνι να ανάβουν όλα και κάθε στιγμή.
   Το ότι φωνάζουμε είναι ψόγος για εσάς και αυτό δεν αναιρεί αυτό που θίγεται εδώ, ότι μας έχει πάει ο κούκος αηδόνι για 17 φωτιστικά και 5 φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο και τρία χρόνια στο λιμάνι τα φώτα ήταν προβληματικά.
   Τι είδους επισκευή γινόταν;
   Να δούμε και η τελευταία επισκευή πόσο θα αντέξει ή το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε το συνηθισμένο 5άρι για επισκευή φώτων λιμένα Μύτικα.
   Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα της ανάρτησης.

   ΦΙΛΙΚΑ

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
   δέν είμαστε νυχτερίδες να βλέπουμε μέσα στην νύχτα ?

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.