Συνολικό ποσό 18.163 € έχει πέσει για καθαρισμό λιμανιού και παραλιών Μύτικα σε τρία χρόνια από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.


Εντάλματα πληρωμής συνολικού ύψους 18.163 € έχουν κοπεί από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου τα τρία τελευταία χρόνια και αφορούν καθαρισμούς του λιμανιού του Μύτικα και των παραλιών του Μύτικα. Τα εντάλματα είναι σε εξωτερικούς εργολάβους, παρότι τα έτη 2015 και 2017 ο Δήμος Ξηρομέρου διέθετε με πεντάμηνη και οκτάμηνη σύμβαση πάνω από 20 εργαζομένους στη καθαριότητα.
Με μαρτυρία της Προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα (τηλεφωνική συνομιλία δική μας), αλλά το είδαμε και με τα μάτια μας, το λιμάνι του Μύτικα το 2017 καθαρίστηκε από τα οκτάμηνα και συγκεκριμένα από τα οκτάμηνα των Φυτειών και παρ' όλα αυτά πληρώθηκε εξωτερικός εργολάβος.
Για το 2015 τον καθαρισμό του λιμένα του Μύτικα δεν τον είδαμε, ενώ το 2016 πριν το Πάσχα το καθάρισε σε μία μέρα Μυτικιώτης που πήρε ένα απλό μεροκάματο.
Για τον καθαρισμό των παραλιών του Μύτικα ας μιλήσουν οι λουόμενοι στην παραλία του λιμανιού και προς τα κάπινγκ, πόσο καλά καθαρίστηκε και από ποιους, γιατί αν μιλήσουμε εμείς θα πούμε πολύ άσχημα πράγματα.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού του λιμανιού Μύτικα 2015.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού του λιμανιού Μύτικα 2016.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού του λιμανιού Μύτικα 2017.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού παραλιών Μύτικα 2017.

3 σχόλια:

  1. η καθαριοτητα ειναι το σπεσιαλ του καταστηματος [λιμενικο ταμειο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιά του τέχνη κόσκινο! Καλά κάνει αφού η πλειοψηφία του κόσμου στο Ξηρόμερο τον γνωρίζει και όμως τον ψηφίζει! Να μην παραπονιέται κανείς, απλά να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη μας μπας και συνέλθουμε καμιά φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η' να παμε σε κανα ΔΑΣΥΛΙΟ να παρουμε τον αερα μας.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.