Νέα επιτυχία του Ακαρνανικού Αλυζίας και της Νίκης Παλαίρου. 2η θέση και αργυρό μετάλλιο για τον Χριστονίκο Αντώνιο. 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Καϋμενάκη Νεφέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF.


Με τον πιο επιτυχημένο τρόπο άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΚΟY ΟΜΊΛΟY ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» στο TAE KWON DO, καθώς οι αθλητές των δύο σωματείων συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF παίδων - κορασίδων,  που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των Σερρών στις 10-11-12/11/2017.
Μεγάλη διάκριση και κατάκτηση 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου για τον Χριστονίκο Αντώνιο, ενώ 3η θέση και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για την Καϋμενάκη Νεφέλη αφενός και αφετέρου εξασφάλιση της μοριοδότησης - πριμοδότησης τους για την είσοδο τους στις πανεπιστημιακές σχολές.
Οι αθλητές της Νίκης και του Ακαρνανικού έδειξαν ότι θα γράψουν την δική τους ιστορία στο άθλημα και για να φτάσουν σ' αυτή την διάκριση χρειάστηκε ο κάθε ένας να δώσει από τέσσερις νικηφόρους αγώνες και έχασαν στον τελικό και ημιτελικό αντίστοιχα στις λεπτομέρειες, χάνοντας και την δυνατότητα να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.
Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ιδιαίτερης αξίας, αφού το πρωτάθλημα Ελλάδος είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στο TAE KWON DO για αυτές τις ηλικίες.
Στο άθλημα του TAE KWON DO, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, οι διακρίσεις είναι πολύ δύσκολες, καθώς ο νέος αθλητικός νομός επιτρέπει για τους μεγάλους παίδες και κορασίδες την επιπλέον πριμοδότηση τους για την είσοδο στις πανεπιστημιακές σχολές. Παρόλα αυτά οι αθλητές του Ακαρνανικού και της Νίκης αποδεικνύουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο των αγώνων και να ξεχωρίσουν καθώς πάντα είναι μέσα στα μετάλλια ή έχουν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη τους.
Χαρακτηριστικό των αγώνων η άψογη διοργάνωση και η πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών (540 αθλητές-τριες). Ο Ακαρνανικός Αλυζίας και η Νίκη Παλαίρου συμμετείχαν με δεκαεπτά αθλητές, που έπαιξαν συναρπαστικούς αγώνες και επέστρεψαν με πολύ σημαντικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη συνέχεια.
Ο προπονητής των συλλόγων κ. Καϋμενάκης Σπύρος μας δήλωσε:
«Συνεχίζουμε τη πορεία μας ακόμα πιο δυναμικά, με σκληρή δουλειά, επιμονή, με πολύ πάθος γι' αυτό που κάνουμε.
Ο αγωνιστικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν είναι φίλος με τα παιδιά. Τα παιδιά μας, τα οποία κολυμπάνε στα βαθιά πλέον, έχουμε δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες τις οποίες συνεχώς πρέπει να επιβεβαιώνουμε με το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και το αγωνιστικό τους πνεύμα. 
Πάμε παντού κάθε φορά όλο και πιο ψηλά κάθε φορά όλο και καλύτεροι, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων. Όπως και να ναι όμως τα πράγματα στον αγωνιστικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο τέλος όλα να ξεπερνιούνται και νικητής είναι η χαρά που μπορεί να σου δώσει αυτό που αγαπάς.
Ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας και μεγάλη επιτυχία καθώς τα παιδιά δεν αντιπροσωπεύουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και το σύλλογο, την οικογένεια τους, την περιοχή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου προπονητές του συλλόγου, την επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας, Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Θωμαΐς Δημητρίου, τον Τσαντιώτη Αθανάσιο και τον Κάχρο Γεώργιο. Η χημεία και η αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ μας και ανάμεσα στους αθλητές μας, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Τέλος για την ομάδα μας ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τους υπέροχους μικρούς - μεγάλους αθλητές μου που έδωσαν τη δική τους μάχη σ' αυτούς τους αγώνες, έχω να πω ότι: ''είναι μια νέα ομάδα με μικρούς, αλλά και έτοιμους αθλητές, όλοι καλύτεροι κάθε φορά δείχνουν ότι δεν τους λείπουν ούτε οι δυνατότητες, ούτε το ταλέντο, δουλεύουμε μεθοδικά και πάντα σε υψηλή ένταση χτίζοντας τους πρωταθλητές του αύριο…'' Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους στην αποστολή, δάσκαλος, γονείς και αθλητές πρέπει να έχουν ένα κοινό στόχο και να μένουν προσηλωμένοι σ αυτόν και τους αθλητές για την προσπάθεια, την συνεργασία, την άψογη συμπεριφορά και τις αναμνήσεις. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.»

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Θέλουμε από την μεριά μας να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, στους γονείς τους και φυσικά στους δασκάλους τους...0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.