Ανοικτή επιστολή του κ. Λευτέρη Κατσαούνη: Ώρα καλή σου Αρχηγέ!


Του κ. Λευτέρη Κατσαούνη.
Πρόεδρος Α.Ο. Αλυζιακού.
 Μύτικας 6 Μαρτίου 2018
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ

Αγαπητέ Σωτήρη.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αλυζιακού Μύτικα, θέλω να σου απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα μακροχρόνια αγωνιστική παρουσία και προσφορά σου στην ομάδα μας.
Μαζί με αρκετούς συμπαίκτες σου, σας είχα πάρει παιδάκια αμούστακα και μαζί κάναμε μια μεγάλη πορεία με αρκετές δυσκολίες, αλλά ζήσαμε ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές.
Ήσουν και είσαι μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, ένας πολυτάλαντος παίκτης που μπορούσες και έπαιζες σε όλες τις θέσεις, ένας παίκτης που είχες τη δύναμη να αλλάξεις τη ροή ενός αγώνα και πόσες φορές αλήθεια δεν την άλλαξες!!!
Νομίζω ότι ποδοσφαιρικά αδικήθηκες από τη μέχρι σήμερα πορεία σου, έπρεπε και σου άξιζε να έχεις παίξει σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά οι συνθήκες δε σε ευνόησαν.
Φέτος με την καθοδήγηση του άξιου προπονητή σας και τη βοήθεια των πολύ καλών συμπαικτών σου, πήρες την ομάδα από το χέρι και την ανεβάσατε πανάξια κατηγορία, χωρίς να είναι αυτός ο στόχος της διοίκησης του συλλόγου, μόνο με τις δικές σας δυνάμεις και την πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική σας αξία.
Σου εύχομαι στη νέα σελίδα που ανοίγεις στη ζωή σου, να σου πάνε όλα κατ΄ ευχήν και να έχεις πάντα επιτυχίες! 
Θα μας λείψεις πολύ, αλλά πάντα θα σε θυμόμαστε ξεχωριστά! 
Ώρα σου καλή και καλή τύχη στη ζωή σου! 

Με αγάπη και εκτίμηση 

Λευτέρης Κατσαούνης 
Πρόεδρος Αλυζιακού Μύτικα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.