Τα δρομολόγια της γραμμής Καστός - Κάλαμος - Μύτικας - Νυδρί με επιστροφή.


Και ναι είναι γεγονός αυτό που λίγες ημέρες πριν σας αναφέραμε. Σας παρουσιάζουμε τα δρομολόγια της νέας ακτοπλοϊκής γραμμής Καστός - Κάλαμος - Μύτικας - Νυδρί με επιστροφή.
Μία αναμφίβολα θετική εξέλιξη για την περιοχή και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εξυπηρετήσει στον τουριστικό τομέα, όπου με εισιτήριο επιδοτούμενης γραμμής θα μπορεί ένας αριθμός επισκεπτών από το τουριστικό Νυδρί, να έρχεται στον Κάλαμο, Καστό και Μύτικα, αλλά και ανάποδα, κάποιοι επισκέπτες του Καλάμου, του Καστού και του Μύτικα, θα μπορούν και αυτοί με ένα απλό εισιτήριο επιδοτούμενης γραμμής να επισκεφθούν για αυθημερόν ή περισσότερες ημέρες, το τουριστικό Νυδρί και το διπλανό πανέμορφο κατά την προσωπική μας γνώμη Μεγανήσι.
Τα δρομολόγια βρίσκονται μόνιμα αναρτημένα στην ενότητα ''Χρήσιμα''.

4 σχόλια:

 1. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΑΜΙΣΑΝΟ Η ΚΑΣΤΙΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗ ΤΟ ΚΑΙΚΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ε μην πατε τοτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΡΙΜΑ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΚΟΜΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ
  ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΥΤΙΚΑΣ-ΚΑΛΑΜΟΣ-ΚΑΣΤΟΣ-ΝΥΔΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΔΡΙ-ΚΑΣΤΟΣ-ΚΑΛΑΜΟΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ (ΜΥΤΙΚΑΣ)ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙ
  ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ.... ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.