Ενημέρωση δική μας σχετικά με το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ξηρομέρου (ηχητικό).


Επειδή στην ανάρτηση για την συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην δράση «Let's do it Greece 2018», πήραμε κάποια ανώνυμα σχόλια ότι οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ και στο «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες, εμείς επιλέξαμε:
1) Να μην τα αναρτήσουμε τα συγκεκριμένα ανώνυμα σχόλια, διότι δεν είναι φρου φρου και αρώματα η συμμετοχή σε μία εθελοντική, με Πανελλήνια απήχηση δράση, όπως αυτή του «Let's do it Greece 2018». Αντίθετα πρόκειται για μία πολύ σημαντική δράση και πολύ ορθά η Κοινωφελής Επιχείρηση συμμετέχει μιας και η δράση αυτή είναι ακριβώς πάνω στο αντικείμενο και τον σκοπό της Κοινωφελούς, ενώ η μισθοδοσία των εργαζομένων που έθιγαν τα ανώνυμα σχόλια είναι τελείως άλλο θέμα.
2) Να αναδείξουμε με υπευθυνότητα σε ξεχωριστή ανάρτηση το θέμα, ότι δηλαδή οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ και στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ξηρομέρου είναι απλήρωτοι για μήνες και να σας παρουσιάσουμε το ηχητικό από την απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Κώστας Γεωργούλας, στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε 30.3.2018, όταν και ρωτήθηκε ακριβώς για το θέμα από τον Δημοτικό Σύμβουλο της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου» κ. Δημήτρη Κομπλίτση.
Ακούστε την απάντηση του εδώ και εμείς με τη σειρά μας θα πούμε ότι πρέπει οι εργαζόμενοι να πληρωθούν άμεσα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις που τρέχουν και υπάρχουν και οικογένειες από πίσω.

2 σχόλια:

  1. Πληροφορούμαστε ότι κακοί χειρισμοί εκ μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης, είναι η αιτία για το πρόβλημα που έχει προκύψει. Είμαστε στην διάθεση της Κοινωφελούς για περισσότερη ενημέρωση αν κρίνει.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικοινωνήσαμε και μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Γεωργούλα και μας είπε ότι ισχύουν αυτά που ανέφερε και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Κοινωφελής πληρώνει με βάση τις χρηματοροές του προγράμματος που λαμβάνει. Αυτό άλλωστε αναφέρεται και στις συμβάσεις των εργαζομένων μας τόνισε. Καμία ευθύνη και κανένας κακός χειρισμός δεν υπάρχει εκ μέρους της Κοινωφελούς μας διαβεβαίωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.