Επικίνδυνη λεύκα δίπλα από τον δρόμο, έχει γείρει επικίνδυνα.


Πολίτης και αναγνώστης μας από τον Μύτικα, μας ενημέρωσε ότι στον δρόμο Αστακού - Μύτικα, στη μεγάλη ευθεία και φτάνοντας για Μύτικα, λίγα μετρά μετά την πρώτη είσοδο για Μύτικα, υπάρχει μία λεύκα η οποία εδώ και κάποιες ημέρες έχει γείρει επικίνδυνα και κυριολεκτικά κρέμεται πάνω από τα διερχόμενα οχήματα, με άμεσο κίνδυνο στον πρώτο λίγο δυνατό αέρα να πέσει στο οδόστρωμα και να προκληθεί κάποιο ατύχημα.
Γνωρίζουμε, με μία επιφύλαξη, ότι η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά θα πρέπει για να το γνωρίσει και να σπεύσει η Περιφέρεια να παρέμβει, η δημοτική αρχή να ειδοποιήσει εγγράφως.
Ας το δούνε πάντως όποιοι και αν είναι αρμόδιοι, γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.

1 σχόλιο:

  1. αψιδα θριαμβου ειναι μωρε επειδη οι ανθρωποι τα πανε πολυ καλα τρομαρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.