Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στη Μαρία Λεκατσά. (video-φωτο).Στο πιο ψηλό βάθρο και "χρυσή" στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Tae Kwon Do ITF στη κατηγορία -72kg, η Μαρία Λεκατσά ανέβασε την ελληνική σημαία και ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος σε όλη την Ευρώπη αυτή τη φορά.
Είμαστε υπερήφανοι και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη Μαρία!!!

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συγχαρητήρια και από πλευράς μας στην Μαρία για την νέα μεγάλη διάκριση, στους γονείς της, στους προπονητές της και σε όλους όσους την στηρίζουν.
Σίγουρα η μεγαλύτερη αθλήτρια στην περιοχή της Αλυζίας και από άποψη διακρίσεων, αλλά κυρίως από άποψη διάρκειας. Η διάρκεια είναι αυτή που ξεχωρίζει τους μεγάλους αθλητές. Απλά περήφανοι για την συμπατριώτισσα μας.....


1 σχόλιο:

  1. Μπραβο Μαρια. Παντα επιτυχιες και κυριως ενα διαφορετικο παραδειγμα για ολους μας. Επιμονης, προσπαθειας και θελησης. Να εισαι παντοτε υγιης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.