Δείτε όλες τις ειδικότητες των 65 θέσεων της Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Ξηρομέρου (οκτάμηνα).


Ξεκινά επιτέλους το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους (οκτάμηνα) και ο Δήμος Ξηρομέρου, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα που σας παρουσιάζουμε, δικαιούνται 65 θέσεις εργαζομένων οκτάμηνης σύμβασης και ελπίζουμε να έχει γίνει μία σωστή και σοβαρή προεργασία, ώστε να έχουμε ζητήσει καταρχήν τις κατάλληλες ειδικότητες και κατά δεύτερον, με σωστές τοποθετήσεις και διαχείριση του συγκεκριμένου προσωπικού, να ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό, ειδικά στον δικό μας Δήμο ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού.
Προσωπική μας γνώμη είναι, ότι για να υπάρξει καλύτερη απόδοση, όσον αφορά τους εργαζόμενους των οκταμήνων στον τομέα της καθαριότητας στα χωριά μας, θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να εμπλακούν οι Πρόεδροι των Τ.Κ. και της Δ.Κ.
Πραγματικά στα προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο έργο αν υπάρξει απλώς σωστή οργάνωση και η δημοτική αρχή θα καρπωθεί προς όφελος της αυτό το έργο.
Μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα στα χωριά μας, αλλά και στις κρίσεις των δημοτών σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα θέματα της καθημερινότητας του, οι οποίες σήμερα είναι εξόχως αρνητικές για την δημοτική αρχή και όχι άδικα.


Για ότι νεότερο υπάρξει όσον αφορά το θέμα της Κοινωφελούς Εργασίας, θα σας ενημερώσουμε με σχετικές μας αναρτήσεις και θέλουμε να ψέξουμε τους υπεύθυνους του Υπουργείου Εργασίας για την πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Δεν ξέρουμε τι έχει φταίξει, αλλά το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, οι ανάγκες των Δήμων τώρα είναι μεγάλες και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία.

4 σχόλια:

  1. Μύτικαpresss
    έτσι θα περάσει και αυτο το οκτάμηνο,
    τζάμπα ελπίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μύτικαpress
    για το "τζάμπα" των προηγούμενων οκταμήνων όσο για το παρόν οκτάμηνο, υπάρχει μία μόνο ερμηνεία ,
    που αν την πούμε δημόσια θα γινουμε πάλι "κακοί" εγώ κι Εσύ,
    οπότε άστο να εννοηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μύτικαpress
    επειδή δέν μπορώ να κρατηθω -θα σκάσω απ' το "κακό μου" θα το πώ :
    το ίδιο το πολιτικό σύστημα υποβοηθάει να συντηρείται , να ριζώνει
    και να αναπτύσεται αυτό το αυτοδιοικητικό πολιτικό κατεστημένο
    στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ
    η μόνη λύση λοιπόν είναι η πολιτικη ανατροπή αυτού του πολιτικού κατεστημένου με δημοκρατικό τρόπο και στην κάλπη των δημοτικων εκλογών.
    απο εμας όλους εξαρτάται με την δύναμη της πολύτιμης ψήφου μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ψηφουλάκια.
    άμα παει αυτος ο " ρηγμαμένος" τόπος μπροστά
    "παρε με τηλεφωνο " που λεει και ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.