Καθαρίστηκε το Νεκροταφείο Μύτικα.


Μετά την ανάρτηση μας την Παρασκευή 27 Ιουλίου, όσον αφορά την απαράδεκτη κατάσταση στο Νεκροταφείο Μύτικα, μετά από αναφορά αναγνώστη μας (δείτε εδώ), το Νεκροταφείο του Μύτικα άμεσα καθαρίστηκε και για του λόγου το αληθές, άλλος αναγνώστης αυτή την φορά (τον ευχαριστούμε πολύ), μας έστειλε φωτογραφίες και βίντεο.
Θετικό που καθαρίστηκε θα πούμε, αλλά δεν είναι αυτή η διαδικασία η σωστή. Δεν έχουν δουλειά τα Blogs να παίζουν το ρόλο των υπευθύνων και μάλιστα για μία υπηρεσία ανταποδοτική, το τέλος Νεκροταφείου, που πληρώνετε από όλους τους δημότες, με ετήσιο έσοδο εγγεγραμμένο στον Προϋπολογισμό περί τα 24.000 € για όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.