Ευχαριστήρια επιστολή του Ηρακλή Αστακού στον Μάκη Μπότσιο.


Αστακός 24/07/2018
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 

Ευχαριστήρια επιστολή του Ηρακλή Αστακού στον Μάκη Μπότσιο. 

Η Διοίκηση του Ηρακλή Αστακού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάκη Μπότσιο.
Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το τέλος της συνεργασίας μας αποτελεί την ορθότερη επιλογή και θα είναι καλύτερα και για τις δυο πλευρές.
Ο κ. Μάκης Μπότσιος είναι γέννημα θρέμμα του Ηρακλή Αστακού και υπηρέτησε το τοπικό ποδόσφαιρο με επαγγελματισμό και συνέπεια τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής. Έβαλε τη σφραγίδα του στην ομάδα και γενικότερα στον τοπικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα η δουλειά που κάνει στις ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι υποδειγματική και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Θεωρούμε τιμή μας που συνεργαστήκαμε. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου τον ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία και του εύχονται καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Δεν λέμε αντίο αλλά «εις το επανιδείν». 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.