Υποχώρησε κολόνα του εναέριου φωτισμού στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.


Σήμερα το απόγευμα υποχώρησε μία κολόνα στήριξης του εναέριου φωτισμού του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα, με αποτέλεσμα κάποια φωτιστικά να έχουν φύγει κάτω και δεν ξέρουμε αν πλέον θα μπορεί να ανάβει ο φωτισμός.
Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός διερχόμενου, από την χωρίς καμία προειδοποίηση υποχώρηση της κολόνας.
Η Τ.Κ. Μύτικα άμεσα τοποθέτησε απαγορευτικές λωρίδες σήμανσης, μέχρι να έρθει το συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου και ξεκινήσει κατά αρχήν την απομάκρυνση της πεσμένης κολόνας και κατόπιν την επισκευή της βλάβης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό (δείτε εδώ) και φρονούμε ότι ο πάνω από 10ετία τοποθετημένος εναέριος φωτισμός, χρειάζεται εκτεταμένη συντήρηση, τόσο μηχανολογικά, όσον αφορά τη στατικότητα της όλης κατασκευής (κολόνες και συρματόσχοινα), όσο και ηλεκτρολογικά μιας και πολλά φωτιστικά δεν ανάβουν.
Ας το έχουν υπ' όψη τους οι ιθύνοντες και ας το βάλουν σε κάποια προτεραιότητα.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.