5ος στο Παγκόσμιο Tae Kwon Do ITF ο συμπατριώτης μας Χριστονίκος Αντώνης. Άγγιξε το μετάλλιο.


Άγγιξε το μετάλλιο ο Αντώνης Χριστονίκος. Ξεκίνησε με ήττα από τον Ρώσο πρωταθλητή στον πρώτο από τους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας, στη συνέχεια νίκησε με οριακούς αγώνες, πρώτα τον πρωταθλητή Αργεντινής και στη συνέχεια τον Καναδό πρωταθλητή και πέρασε σαν δεύτερος του ομίλου στους οκτώ της διοργάνωσης.
Ο αγώνας για τα μετάλλια ήταν συγκλονιστικός (ο Αντώνης ήταν άτυχος, θα μπορούσε με την ίδια απόδοση να κάνει καλύτερο πλασάρισμα, όμως και στον όμιλο και στα νοκ άουτ ματς, έπεσε πάνω στους δυο Ρώσους αθλητές, που ομολογουμένως ήταν οι καλύτεροι της κατηγορίας και δικαίως μοιράστηκαν την πρώτη και δεύτερη θέση). Ο αθλητής μας ηττήθηκε με πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο Ρώσο αθλητή και κατετάγη τελικά πέμπτος.
Πρώτη συμμετοχή, 5ος στον κόσμο, μεγάλη διάκριση κι είναι μόνο η αρχή...

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αντώνη για την πολύ μεγάλη επιτυχία του, στον προπονητή του Σπύρο Καϋμενάκη και στον Σύλλογο Ακαρνανικό, που εδώ και πολλά χρόνια βγάζει εξαίσιους αθλητές στο Tae Kwon Do, στους γονείς του Αντώνη και όσους στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να διακριθείς σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θέλει κόπο, πόνο, ιδρώτα, υπομονή και επιμονή και χίλια δυο ακόμα. Καλή συνέχεια Αντώνη και ναι.... είναι μόνο η αρχή...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.