Χαλασμένες σήμερα και οι δύο ηλεκτρονικές μπάρες που κλείνουν τον πεζόδρομο του Μύτικα.


Δυστυχώς οι μπάρες που κλείνουν τον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, όπως μας ενημέρωσε προφορικά η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη, δεν μπορούν να κλείσουν σήμερα μιας και έχουν βλάβη και οι δύο, με αποτέλεσμα κάποιοι επισκέπτες που δεν ξέρουν, να μπαίνουν μέσα και να έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
Στηλιτεύουμε και καταδικάζουμε την συμπεριφορά κάποιων, οι οποίοι έχουν βρει ''ασχολία'' να "περιεργάζονται" τις μπάρες, όμως δεν μπορούμε να μην πούμε κάποια πράγματα αυτονόητα.
  • Ο δρόμος έπρεπε να κλείσει με προσωρινές εναλλακτικές λύσεις (κορδέλες, ρόδα με σήμα, πλαστικά κλπ).
  • Κακώς κατά την προσωπική μας γνώμη επιλέχτηκε η πανάκριβη λύση των μπαρών πριν 2 χρόνια, οι οποίες χαλάνε με το παραμικρό και ούτε ξέρουμε πόσες φορές έχουν επισκευαστεί και πόσο έχει στοιχίσει η επισκευή τους. Βυθιζόμενα κολονάκια με λουκέτο ήταν η ενδεδειγμένη λύση, με μικρό κόστος, χωρίς προβλήματα βλαβών και ιδιαίτερης συντήρησης. Αυτά τα είχαμε γράψει δημόσια πριν 2 χρόνια, ενώ το Λιμενικό Ταμείο αποφάσισε να βάλει μπάρες με τηλεκοντρόλ με 10.995,70 € (δείτε εδώ).

2 σχόλια:

  1. ευτελες ποσο και ασημαντο
    οι σαμπανιες και τα ουισκια που καιγονται στα πανηγυρια κανουν παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να βάζουν κορδέλες είναι και γελοιο και γελοίο..:p ερχετέ ο τουρίστας και βλέπει την κορδέλα και νομίζει πως εγινε κάνα έγκλημα! Χωριά ότι δυσκολευονται και να περάσουν .. Μπορεί να χούμε κιτσ τοπικούς "άρχοντες" όμως μην βγαζουν αυτή την εικονα και για όλο το χωριό.. καλητερη λύση τα κολονακια όπως είναι στην κρεπερι και στην πιτσαρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.