Χρηματικό ένταλμα πληρωμής 4.850 € για τον καθαρισμό των λιμανιών Αστακού και Μύτικα. 14.170,20 € για καθαρισμό μόνο του λιμανιού του Μύτικα, τα προηγούμενα τρία χρόνια.


Στην έκδοση εντάλματος πληρωμής 4.850 €, προχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Ξηρομέρου, έτσι ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση και πληρωμή του αναδόχου, που με απ' ευθείας ανάθεση ανέλαβε το έργο του καθαρισμού των λιμανιών Αστακού και Μύτικα για το 2018.
Το ένταλμα πληρωμής συνοδεύει βεβαίωση καλής εκτέλεσης, που βεβαιώνει ότι η υπηρεσία καθαριότητας έγινε καλώς και όπως προβλεπόταν.
Τα προηγούμενα έτη 2015, 2016 και 2017, έχουν διατεθεί για καθαρισμό μόνο του λιμανιού του Μύτικα, 14.170,20 €.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού του λιμανιού Μύτικα 2015.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού του λιμανιού Μύτικα 2016.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής καθαρισμού του λιμανιού Μύτικα 2017.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής για το 2018, που αφορά και Αστακό και Μύτικα.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.