Η μηχανή του χρόνου: Παιδικά χρόνια στον Μύτικα.


Μία πολύ ωραία και σπάνια φωτογραφία μας έδωσε σήμερα η συμπατριώτισσα μας Μυτικιώτισα κα Άντζυ Θεοφιλοπούλου. Είναι στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα (με χαλίκι), στην στροφή στον Φάρο. Είναι σίγουρα Καλοκαίρι και βλέπουμε μία ομάδα από μικρά παιδιά να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.
Η Άντζυ δυστυχώς αναγνωρίζει μόνο τον Τζίμη Φερεντίνο (Καραφάνταλος), όρθιο δεξιά και τον εαυτό της στο κέντρο με το άσπρο φόρεμα. Η χρονολογία της φωτογραφίας πρέπει να είναι αρχές της δεκαετίας του '70.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Άντζυ Θεοφιλοπούλου για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.