Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και διακοσμητικού αντικειμένου της Τζορτζίνας Καμπισοπούλου.


Την Κυριακή 5 Αυγούστου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Mare Amare, η Τζορτζίνα Καμπισοπούλου σας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό ταξίδι, σαφώς επηρεασμένο από το υδάτινο στοιχείο και τον κόσμο του ονείρου.
Έργα τέχνης σε καμβά, αλλά και διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα και γεωμετρικά μοτίβα, που προσδίδουν θετική ενέργεια στο χώρο και επιχειρούν να εξωτερικεύσουν το προσωπικό εσωτερικό ταξίδι της δημιουργού, που ζει και εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στον Μύτικα Αιτ/νίας.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου. Έργα της Τζορτζίνας μπορείτε να δείτε στο Instagram: tzos_art


-----------------------


Opening of exhibition of art and art decorative items by the artist Georgina Kampissopoulou on Sunday 5th August 2018 at 7:30 pm at "Mare Amare". 
Georgina Kampissopoulou invites you on a magical art trip, clearly influenced by the element of water and the world of dream. 
The exhibition includes art on canvas but also useful and decorative items which transfer their positive energy into any space that hosts them, while at the same time they expose the personal inner journey of their creator, who has been living and working in Mytikas for the last ten years. 
The exhibition will be open till 25th August 2018. 
Georginas work can be seen also on instagram: tzos_art

2 σχόλια:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ4 Αυγούστου 2018 - 9:21 π.μ.

    Ειμαι σιγουρος οτι θα διαπρεψεις και στον καλλιτεχνικο στιβο αν κρινω απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ,αλλα και τα δειγματα που φαινονται στην αναρτηση ! Μπραβο, καλη επιτυχια ,το αξιζεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία όμορφη μας Τζο!!!!!!Όλα θα πάνε τέλεια! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.