Του πεζοδρόμου του Μύτικα τα ευτράπελα...


Από την Κυριακή 26 Αυγούστου ο κεντρικός πεζόδρομος του Μύτικα έχει σταματήσει να κλείνει, λόγω βλάβης στις ηλεκτρονικές μπάρες (δείτε εδώ) και μέχρι σήμερα ουδείς από την δημοτική αρχή δεν μπαίνει στον κόπο, να προχωρήσει στο κλείσιμο του πεζόδρομου όπως προβλέπεται, έστω και πρόχειρα με εκείνα τα γνωστά ασπροκόκκινα πλαστικά εμπόδια ή με κάποιο άλλο πρόσφορο τρόπο.
Αποτέλεσμα αυτοκίνητα να μπαίνουν μέσα και μία άσχημη εικόνα να δημιουργείται τις βραδυνές ώρες στο κέντρο του Μύτικα, που ακόμα έχει αρκετό κόσμο. Βέβαια μεθαύριο 1 Σεπτεμβρίου, το μέτρο του κλεισίματος του πεζόδρομου σταματά και εδώ θα πούμε ότι κακώς σταματά μιας και το Σεπτέμβριο υπάρχει αρκετός κόσμος και με απλή λογική, αυτονόητη ενέργεια θα ήταν ο πεζόδρομος να συνεχίσει να κλείνει. Αλλά είπαμε τις λάθος λέξεις, απλή λογική και αυτονόητη ενέργεια.
Το θέμα που θα θίξουμε σήμερα μας το έθεσαν αναγνώστες μας, που διαμαρτύρονται για την παραβίαση της μονοδρόμησης του κεντρικού πεζόδρομου. Ενώ στο χώρο του Κ.Υ. Μύτικα υπάρχουν εμφανή τρία σήματα, που δείχνουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στον πεζόδρομο από εκεί, αυτοκίνητα μπαίνουν σαν να μην τρέχει τίποτα.
Οι ευθύνες των πολιτών δυστυχώς...

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.