Συνάντηση Υποδιοικητή 6ης Υ.ΠΕ κ. Μιλτιάδη Ζαμπάρα, με τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη για το Κ.Υ. Αστακού


Συνάντηση στο κτίριο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υποδιοικητή κου Μιλτιάδη Ζαμπάρα και του Επιστημονικού Συντονιστή του Κ.Υ. Αστακού κου Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, την Πέμπτη 13/09/2018. Σε άριστο κλίμα έγινε συζήτηση εφ όλης της ύλης.
Ένα από τα φλέγοντα προβλήματα, η 24ωρη κάλυψη με οδηγό ασθενοφόρου της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου, αποτελεί προσωπικό στοίχημα του κου Ζαμπάρα και υπήρξε η δέσμευση για την επίλυσή του. Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Υγεία, με τις ενέργειες του Υποδιοικητή της Υ.ΠΕ, έχει μπει στην τελική ευθεία η πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου.

5 σχόλια:

  1. Ακόμα και πληρες σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας να φτιάξει η πολιτεία ,
    η επόμενη δημοτική αρχή του δήμου μας θα πρέπει να προμηθευτεί και για τις υπερεπείγουσες ανάγκες υγείας της κοινωνίας του δήμου μας το δικό του δημοτικό ασθενοφόρο και να λειτουργεί με χρήματα μέσα απο την διαρκή προσπάθεια εξοικονόμισης πόρων και απ' όλες τις δραστηριότητες του δήμου μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια του παραπάνω σχολίου : η σωστή αυτή πρόταση
    ειναι του Κυρίου Παναγιώτη Σταϊκου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως μαζί σας κύριε Γιαννέλη ,πράγμα άλλωστε για το οποίο έχω δεσμευτεί προσωπικά ,ευχόμενος παράλληλα στον φίλο συνάδελφο Γιαννη ολόψυχα κσλή επιτυχία .!!!
    Πσναγιωτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Παναγιώτη Στάικο !
    διαφωνώ με την σχόλιό σας, η πρόταση για δημοτικό ασθενοφόρο ειναι πρότάση και κσλή Ιδέα αποκλειστικά δική σας.
    καλό σας βράδυ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.