Οι 31 πρώτοι προσληφθέντες από τα οκτάμηνα του Δήμου Ξηρομέρου (ονόματα).


Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου η πρόσληψη των πρώτων 31 εργαζομένων, από τους συνολικά 62 προσληφθέντες (65 προκηρύχτηκαν). 
Ελπίζουμε να έχει γίνει προεργασία από τον Δήμο Ξηρομέρου, ώστε να έχουμε σωστή διαχείριση του προσωπικού και ο Δήμος Ξηρομέρου και οι δημότες να ωφεληθούν τα μέγιστα.
Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους προσληφθέντες και καλή τοποθέτηση.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί συμπολίτες, τα οκτάμηνα προσλαμβάνονται με μοριοδότηση και διαδικασίες ΑΣΕΠ, όπου δόθηκε και προθεσμία ενστάσεων για όσους είχαν αμφιβολίες για τα μόρια τους. Στην προκήρυξη αναφέρονται όλα με λεπτομέρεια και πως προκύπτει η μοριοδότηση.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα και καλό είναι να αποφεύγονται σχόλια που είναι εκτός πραγματικότητας.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.