Χωρίς νερό ξανά το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος.Χωρίς νερό έμειναν ξανά από χθες το μεσημέρι οι οικισμοί Ρίβιο και Άγιος Στέφανος (Παπαδάτου, Δήμος Ξηρομέρου) και δεν υπάρχει ούτε σταγόνα στα νοικοκυριά!!! 
Ένας κάτοικος οργισμένος μας ενημερώνει:
«Χωρίς νερό από χθες μεσημέρι Ρίβιο και Άγιος Στέφανος για μια ακόμη φορά τον τελευταίο μήνα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις εδώ και αρκετό καιρό, για προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού, με κύριο πρόβλημα (το ραντάρ της δεύτερης γεωτρήσης), οι κάτοικοι εισπράττουν αδιαφορία και αδράνεια.
Μέχρι στιγμής δεν επιδιορθώθηκαν οι βλάβες και δεν έγινε τίποτα, με αποτέλεσμα από χθες έμεινε τελείως και η κύρια γεώτρηση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες με μια πρώτη ματιά χάλασε το μοτέρ από υπερφόρτωση και σήμερα αναμένεται να έρθει ο υπεύθυνος υδραυλικός για την εκτίμηση της ζημιάς. Πόσο και πότε; Κανείς δεν ξέρει...
Καλά είναι δυνατόν, ενώ τις προηγούμενες μέρες γέμισε η λίμνη Αμβρακία από το νερό της γεώτρησης, που χύνονταν καθημερινά και εμείς να αγοράζουμε νερά από τα μαγαζιά για τις ανάγκες μας;
Ας έρθουν Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και τοπικός Πρόεδρος να δουν τα αποτελέσματά τους....»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.