Σήμερα η πρεμιέρα του ελληνικού καράτε στην Ολυμπιάδα με το δίδυμο Σκαρογιάννη – Κυδωνάκη!Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το ελληνικό καράτε, καθώς σήμερα Πέμπτη, την τελευταία ημέρα της Ολυμπιάδας Νέων στην Αργεντινή θα αγωνιστεί η Κέλλυ Κυδωνάκη υπό τις οδηγίες του Εθνικού προπονητή, Στέλιου Σκαρογιάννη.
Στο πλαίσιο αυτής της σπουδαίας ημέρας η ΕΛΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο «γαλανόλευκο» δίδυμο!
Μάλιστα, η Ομοσπονδία έκανε γνωστό και τον τρόπο που μπορεί να παρακολουθήσει το ελληνικό κοινό την προσπάθεια.
Συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν τους αγώνες από το επίσημο κανάλι της ΔΟΕ. Οι αναμετρήσεις της κατηγορίας των +59 κιλών είναι προγραμματισμένες για τις 10:00 τοπική ώρα Μπουένος Άιρες, δηλαδή λίγο μετά τις 16:00 στην Ελλάδα.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συμπατριώτη μας Στέλιο Σκαρογιάννη και στην αθλήτρια του και μακάρι να σε θαυμάσουμε και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο του 2020 Στέλιο. Καλή επιτυχία και πάλι. Ο Μύτικας και οι Μυτικιώτες σου στέλνουν τις ευχές τους.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.