Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του Αντιδημάρχου κ. Πάνου Γκόλια.


Με σχετική του επιστολή στις 2 Ιανουαρίου, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου κ. Κώστα Κυριάκο, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αλυζίας κ. Πάνος Γκόλιας, παραιτήθηκε από την θέση του Αντιδημάρχου και δήλωσε ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και από εδώ και στο εξής θα είναι ανεξάρτητος.

4 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε τα αίτια της παραίτησης του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως απλός δημότης-ετεροδημότης του δήμου μας δέν αναγνωρίζω πολιτικά τον νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο του δήμου μας Κον Πάνο Γκόλια και αυτό διότι δέν δικαιολόγησε κάν και ούτε έστω στοιχειωδώς, τους λόγους παραίτησής του απο την θέση του Αντιδημάρχου Αλυζίας.
    Το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτικών επιλογών από αιρετούς πολιτικούς εκπροσώπους αυτονόητο είναι ότι θεωρείται και είναι σεβαστό από όλους μας, δεν είναι όμως κατά την άποψή μου πολιτικά ορθό και πολύ περισσότερο δέν προάγεται και δέν αναβαθμίζεται γενικότερα, με αδικαιολόγητες πολιτικές πράξεις, ο θεσμός της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραιτηθηκε γιατι απο τις υποσχεσεις και το προγραμμα δεν εγινε τιποτα.
    Ο πανος ειναι απο τα καλυτερα παιδια
    Προσπαθησε δυο χρονια να βοηθησει με οτι μεσα ειχε και θα κριθει
    Το αργησε λιγο αλλα σωστα εκανε και θα τον κρινει ο κοσμος
    Σας πειραξε γιατι ξερετε οτι ειναι καλο στοιχειο και το συμπαθει ο κοσμος και οτι επιλεξει παλι θα τον στηριξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε συνδημότη μας ! 3:43
    Οφειλόμενη διευκρίνιση:
    Αυτονόητο ειναι οτι οι πολιτικοί κρίνονται πολιτικά από την κοινωνία μας Για τον συμπολίτη μας Κύριον Παναγιώτη Γκόλια! δέν είναι προσωπικό το πολιτικο θεμα που αναφέρεται στο πολιτικό σχόλιο.
    Όπως επίσης και η πολιτική κριτική που ασκήθηκε στην δημοτική αρχή του δήμου μας, ποτέ δεν ήταν και επί κανενός προσωπικού θέματος και ήταν καθαρά καλοπροαίρετη πολιτική κριτική και σωστή ή λάθος πολιτική κριτική, πάντα όμως καλοπροαίρετη κριτική.
    καλό απόγευμα φίλε συνδημότη !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.