Χιονισμένες οι δύο κορυφές του Καλάμου Λευκάδας.


Μια σπάνια εικόνα αντικρίζουμε σήμερα το πρωί από τον Μύτικα. Χιονισμένες οι δύο κορφές του Καλάμου Λευκάδας. Ένα σπάνιο γεγονός, με το χιόνι να πέφτει και αυτή την στιγμή, όπως και επίσης στις κορφές των βουνών της Λευκάδας απέναντι.1 σχόλιο:

  1. Απο μικρο παιδι ειχα να δω αυτη την εικονα . Απο τοτε που τρεχαμε στο φαναρι για να δουμε τη χιονισμενη κορφη τ Καλαμου . Μυτικα αγαπημενε δεν υπαρχεις . Καλοκαιρινος χειμωνιατικος, γαληνεμενος, φουρτουνιασμενος,βροχερος εισαι ενας και μοναδικος και παντα η πρωτευουσα του κοσμου Μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.