Στήριξη μας προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου γιατρό Παναγιώτη Στάικο.


Επειδή η Αλυζία και οι κάτοικοι της τα τελευταία χρόνια έχουν αφεθεί στην τύχη τους, για αυτό στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον Δήμαρχο των έργων, τον γιατρό της περιοχής μας - που ανά πάσα στιγμή είναι κοντά μας - τον άνθρωπο πρότυπο εντιμότητας, ήθους και αγάπης προς τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις και σκοπιμότητες τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΙΚΟ.

Αθήνα 23 - 3 - 2019

Αϊδόνης Δημήτρης, Σκαρογιάννης Θεόδωρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.