Ο Αστακιώτης κ. Γρηγόρης Μπόνης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. Νεκτάριου Φαρμάκη.


Ο συμπατριώτης μας Αστακιώτης κ. Γρηγόρης Μπόνης, είναι υποψήφιος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του κ. Νεκτάριου Φαρμάκη.
Προσωπικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε σαν υποψήφιος με καταγωγή από τον Αστακό και προερχόμενος από τον Δήμο Ξηρομέρου (ο μοναδικός στη παράταξη του κ. Φαρμάκη), να τύχει της καθολικής στήριξης των ψηφοφόρων του κ. Φαρμάκη στο Ξηρόμερο, γιατί και θέλει και μπορεί να βοηθήσει την περιοχή από την οποία κατάγεται.
Καλή επιτυχία Γρηγόρη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.