Ράδιο Silvester μετά από πολλά χρόνια και πάλι!!!!


Για όλους εμάς που την δεκαετία του '80 ήμασταν στην εφηβεία, χαραγμένος στην μνήμη μας έχει  μείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός του Silvester, που εξέπεμπε από την Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας.
Εκείνα τα χρόνια, φροντίζαμε επιμελώς τα χαρτάκια από τις αφιερώσεις μας να φτάνουν στα χέρια του και κάθε μεσημέρι κάναμε ακρόαση. Ενημερωθήκαμε ότι ο ιστορικός ραδιοφωνικός σταθμός του Silvester, εδώ και κάποιες ημέρες και ως τέλη Αυγούστου, επαναλειτουργεί καθημερινά 5 - 7 το απόγευμα, στην συχνότητα 95,7 στα FM, πάλι από την Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας.
Σήμερα λοιπόν το ραδιόφωνο της βάρκας μας ήταν συντονισμένο στα 95,7 στα FM και τι πιο ωραίο από το να κάνεις μπάνιο στον μύλο στο Κάστρο και να ακούς Ράδιο Silvester. Νοσταλγία και θύμησες...
Εκείνη την δεκαετία είχαμε άλλους πέντε ερασιτεχνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που εξέπεμπαν από τον Μύτικα!!! Του Γιάννη του Κατσιγιάννη (Σπίθας), του Μπάμπη του Λιβιτσάνη, του Στράτου του Μαντά, του Βαγγέλη του Φωτόπουλου και του Μήτσου Σκαρογιάννη (Μπακράτσας).

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.