Παραίτηση της κας Ρούλας Αποστολάκη από Αντιπρόεδρος και μέλος του 5μελούς Τοπικού Συμβουλίου Μύτικα.


Έπειτα από πολύ μεγάλη σκέψη και προβληματισμό, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση για μένα, να δηλώσω την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιπρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα και κατά συνέπεια και από Τοπική Σύμβουλος.
Αυτή μου η απόφαση είναι πράγματι όπως είπα και πιο πάνω, μετά από μεγάλη σκέψη, γιατί φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω όλη αυτή την αγάπη των συγχωριανών μου, που για τρίτη συνεχόμενη εκλογική φορά με έφεραν ψηλά σε ψήφους.
Αλλιώς φανταζόμουν τα πράγματα πριν 8 μήνες, διαφορετικά τα βλέπω τώρα. Λυπάμαι και θέλω να με συγχωρήσουν πραγματικά οι συγχωριανοί μου, αν αυτή μου η απόφαση τους στεναχωρεί, αλλά γι αυτούς θα είμαι πάντα η Ρούλα, που θα τρέχει σε ότι αυτοί με χρειάζονται.
Τέλος να πω στον αγαπημένο φίλο μου, που έρχεται ως πρώτος επιλαχών κατά σειρά να καλύψει τη θέση μου ως Τοπικός Σύμβουλος, τον κ. Λυγκώνη Νίκο, καλό κουράγιο, καλή δύναμη....!!!!!!

Με εκτίμηση

Αποστολάκη Σπυριδούλα

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Έχει ζητηθεί η ενεργοποίηση μόνο επώνυμων σχολίων στην συγκεκριμένη ανάρτηση, μία δυνατότητα που έχουμε ανακοινώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι υπάρχει και την δίνουμε σε οποιονδήποτε την ζητάει, τηρώντας την μέχρι κεραίας.

1 σχόλιο:

  1. Μιλτιάδης Καραβίας24 Ιανουαρίου 2020 - 5:21 μ.μ.

    Θεωρώ ότι πρέπει νά έξηγήσει τούς λόγους έκτός άν είναι προσωπικοί νά ένημερωθούν οί πολίτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.