Σημαντική προσφορά του ζεύγους Γεωργίου και Ζωής Μούτου στην Κανδήλα.ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας, ότι από τώρα και στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 €).
Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κανδήλας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο και κα Ζωή Μούτου γι’ αυτή την ευεργεσία στο χωριό μας και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές τους.
Καλή χρονιά σε όλους.

Για το Τοπικό Συμβούλιο Κανδήλας

Ο Πρόεδρος

Στυλιανός Σιδεράς

3 σχόλια:

 1. Εξαιρετικη κινηση! Να ναι καλα οι ανθρωποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι ομογενείς είναι δύο φορές Έλληνες.
  Η απόσταση τους από την πατρίδα, τους κάνει να βλέπουν τα πράγματα με καθαρά μάτια και ψυχή.
  Μπράβο τους και το σχόλιο μου από επιλογή ανώνυμο γιατί δεν θέλω ούτε κατά λάθος να πάρω κάτι από αυτή την υπέροχη ενέργεια αυτών των δύο ανθρώπων για την γενέτειρα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΙΟΤΟΥ(εκπαιδευτικός)24 Ιανουαρίου 2020 - 11:27 μ.μ.

  Τι να πει κανείς για την πρωτοβουλία αυτή.. Μια σπάνια πράξη ανιδιοτέλειας και προσφοράς απέναντι στον συνάνθρωπο και συνεπώς στον τόπο μας..Πολλά μπράβο και θερμά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.