Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα από Φεβρουάριο.Τον δεύτερο μήνα του έτους φαίνεται ότι θα αποκτήσει ο Δήμος Ξηρομέρου Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2020. Ενδεικτικό των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, που αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της ανέλαβε και την «καυτή πατάτα» της οικονομικής δυσπραγίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τη ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί του προσχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού για το 2020.
Η στήλη πρόσφατα αναφέρθηκε στις επαφές που είχε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να λύσει το δυσεπίλυτο γρίφο του Προϋπολογισμού και να λάβει οδηγίες, ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση του Δήμου και το μνημόνιο.
Οι κινήσεις που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή φαίνεται πως αποδίδουν, τουλάχιστον στο βαθμό που θα αποτραπούν τα χειρότερα. Τα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου εξάλλου, θα απαιτήσουν αρκετό καιρό για να στρώσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.