Παράνομες κοπές δέντρων στο Καραϊσκάκη καταγγέλλονται στο τοπικό Blog Dragamesto.


Σύμφωνα με το Blog https://dragamesto.blogspot.com, στο Καραϊσκάκη γίνανε παράνομες κοπές πεύκων και επισυνάπτεται και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με το blog να ρωτάει με ποιανού εντολή συνέβη αυτό.
Ακολουθεί το σχετικό δημοσίευμα:

Καραϊσκάκη Ξηρομέρου: Παράνομες οι κοπές πεύκων.

Σε όλη την χώρα και όλο τον πλανήτη κάνουν δενδροφύτευση και στο Καραΐσκάκη Ξηρομέρου κάνουμε αποψίλωση.
Αλήθεια με εντολή ποιού υπεύθυνου; 
Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο τι λένε; Η Δημοτική Αρχή γνωρίζει;
Για την κοπή οποιουδήποτε δέντρου, τόσο εντός όσο και εκτός σχεδίου πόλεως, είναι απαραίτητη άδεια κοπής δέντρου.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμοδιότητα έχουν το Δασαρχείο και η Πολεοδομία. Σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο δασικό δένδρο, όπως ο ευκάλυπτος, το πεύκο ή το έλατο, θα πρέπει να υπάρχει άδεια από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία, από την οποία εγκρίνεται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.