Πρόσληψη ενός μάγειρα στο Νομικό Πρόσωπο προς αντικατάσταση αποχωρήσαντα.


Στην πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων για τους παιδικούς σταθμούς προχώρησε το Νομικό Πρόσωπο. Η πρόσληψη έγινε προς αντικατάσταση, λόγω της αποχώρησης ενός μάγειρα και έγινε με βάση, το από 28.12.2016 (ΑΔΑ ΩΘ74ΟΚΡ9-ΤΑΘ) Πρακτικό Τριμελούς Επιτροπής, με το οποίο καταρτίστηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ, οι πίνακες κατάταξης αυτών που τέλος του 2016 έκαναν αίτηση, όταν τότε είχε βγει η σχετική προκήρυξη, με την οποία ζητούνταν η πρόσληψη 10 ατόμων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Η πρόσληψη έγινε λοιπόν από αυτόν τον πίνακα που καταρτίστηκε το 2016, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος και πληροφορούμαστε ότι ο πρώτος επιλαχών αρνήθηκε και προσλήφθηκε η δεύτερη επιλαχούσα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.