Ευχαριστίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας «Άγιος Παντελεήμων».


Φωτογραφίες: Σελίδα στο Facebook
του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας «Άγιος Παντελεήμων», ευχαριστεί εγκάρδια όλες και όλους για την προσφορά τους σε αίμα κατά τη χειμερινή αιμοληψία που διοργανώθηκε στις 26-01-2020 από το σύλλογό μας.
Πολλοί συνδημότες μας έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα και έτσι βοήθησαν στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα.
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε αυτούς που για πρώτη φορά πρόθυμα έγιναν εθελοντές αιμοδότες.
Επίσης ευχαριστούμε το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός,Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου» για την ευγενική παραχώρηση του χώρου αιμοληψίας (Πνευματικό Κέντρο Μύτικα), καθώς και το κλιμάκιο αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας. 
Η προσφορά αίματος είναι μια βαρύτιμη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας, μια πράξη προσφοράς ζωής … 
Τηλέφωνα επικοινωνίας με τον σύλλογο: 6974485612 (Κατερίνα Αλεξοπούλου, Πρόεδρος), 6987601216 (Μπάμπης Λιβιτσάνης, Γραμματέας).
Πληροφορίες σχετικά με την αιμοληψία στη σελίδα μας στο Facebook.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.