Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του Αία Αλυζίας.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του ΑΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2020 στο μαγαζί του "ΑΓΑ" στην ΚΑΝΔΗΛΑ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα, παρευρέθηκαν οι αθλητές της Ακαδημίας, ο προπονητής, οι γονείς και φίλοι της ακαδημίας.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Παλιογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκόλιας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ κ. Παπαχρήστος, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ κ. Κανταρελος και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Γιώργος Λιάβας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Μάκης Μπακαδήμας, καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Σπύρος Γεωργούσης.
Τους ευχαριστούμε για την παρουσία, τους, που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές μας. Τυχερός της βραδιάς ο αθλητής της Κ-12 Βελόνας Δημήτρης, που κέρδισε την αυθεντική μπλούζα του Γιώργου Λιάβα.
Ο ΑΊΑΣ ΑΛΥΖΊΑΣ θέλει να συγχαρεί θερμά τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και συντοπίτη μας ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΒΑ, για την ανάδειξη του στους τρεις κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές της σεζόν 2018-2019. Ο Γιώργος αποτελεί παράδειγμα - πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής μας, με την συνεχή του προσπάθεια και εξέλιξη πάνω στο άθλημα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.